mandag den 24. oktober 2011

Vidunderligt spild af tid

En mine ynglingsbøger er: En køkkenchefs bekendelser af Anthoney Bourdain. Den bog er faktisk så god at jeg har opkaldt min blog efter den;) Bogen handler om "tony"s barndom og opvækst med mad, samt senere hans liv i køkknet indtil han når Restaurant Les Halles i New York. Bogen handler ikke så meget om mad men mere om beretninger fra de spøjse og til tider dystre sider af køkknet, skildret på en måde som nærmere leder tankerne hen på cirkus artister eller pirater. Bogen blev så kæmpestort et hit verden over at Tony sidenhen har skrevet flere bøger og har haft flere tv projekter. Blandt dem er et af mine ynglings "spild af tid" udsendelser på youtube; No reservations. Tony rejser rundt til mere eller mindre eksotiske rejsemål og ser på alternative turistmål, smager på lokale specialiteter og krydre det hele med hans gennerelle "tonyhed" ;)

Jeg vælger at lægge 3 links op til nogle af mine ynglings afsnit:)


Thailand 

Teknikker og opskrifter

Singapore

Ingen kommentarer:

Send en kommentar