Da der nu er kommet lidt mere ro på kan jeg fortælle at grunden til at der ikke har være indlæg på det sidste er fordi jeg har indsendt til årets kok. Jeg er så heldig at være blandt de 20 der skal i semifinalen den 15/1.
Men nok om, der kommer mere på et tidspunkt. Nu vi jeg fortælle om en projekt claus meyer har gang i. Det hedder smagens time. Det handler om at få børn under 15 til at opleve restauranter og mad på en anden måde end de er vandt til, så væk med fiskefilet med pommes, og ind med mere nuanceret mad. Meyer har skaffet sponsorater fra alverdens firmaer som sørger for kød, fisk osv. Hertil kommer at en masse af landets restauranter kan melde sig til for at give børnene en oplevelse. De laver maden og sponsorer drikkevare og garniture.
Aftenen er voksenfri aften! Dvs kun dem som arbejder på restauranterne er tilladt at være til stede under middagen. Børnene afleveres af forældrene som så henter dem igen. Det koster 100,- for et barn og deltage, og overskudet går til velgørende formål. En rigtig god måde at lære børn noget om mad og hele oplevelsen af at gå ud og spise.
I år stod opgaven på følgende:
Forret der skal indeholde blåmulinger fra limfjorden
Hovederet med kalveskank
Ostetallerken
Evt. dessert.
Her er lidt om hvad der blev lavet på tyrstrup kro den dag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar