tirsdag den 24. januar 2012

lidt mad mm fra vores køkken;)

Confiterede brisler
Trøffelpure, braiseret porre, svampe chips, sprød skinke

En lille krabbe til suppe!

Kalvetyksteg med løg, æbler, solbær og rødbeder

stegt torsk med skaldyrs croustilant, svampe, perleløg og trøffelpure samt krabbe bordelaise

en glad elev med p mad;) (jeg sagde glad....absolut ikke køn;)

skumfidus, pistache is og kokos skum


suppefyld

suppefyld

samme ret som før

Dampet rødspætte, stegt tomat, sauce nage som consume, savoykål fylt med piment

dyre dråber..............

braiseret svinebryst fra nytårsaften;)

kokkeelev som næsten passer ind i ovnen!

tjenerelev som faktisk godt kunne være i gryden!

klassisk tartar

Dansk bøf

dm semifinale ret.....næsten som den skulle se ud :P

suppefyld



forret uden fisk:
Gråsten poussin bryst, souffle af lår med kalvebacon og timian, selleripakke med nødder



fiske hovederet



menuens hovedret: braiseret kalvebryst, kalve filet, ølglaserede løg med krydderier, syltede svampe, kartoffel roulade, løg chips, porre olie, ristet løg pulver, senneps/estragon sauce samt svamper bearnaise a part

Ingen kommentarer:

Send en kommentar