Confiterede brisler
Trøffelpure, braiseret porre, svampe chips, sprød skinke
En lille krabbe til suppe!
Kalvetyksteg med løg, æbler, solbær og rødbeder
stegt torsk med skaldyrs croustilant, svampe, perleløg og trøffelpure samt krabbe bordelaise
en glad elev med p mad;) (jeg sagde glad....absolut ikke køn;)
skumfidus, pistache is og kokos skum
suppefyld
suppefyld
samme ret som før
Dampet rødspætte, stegt tomat, sauce nage som consume, savoykål fylt med piment
dyre dråber..............
braiseret svinebryst fra nytårsaften;)
kokkeelev som næsten passer ind i ovnen!
tjenerelev som faktisk godt kunne være i gryden!
klassisk tartar
Dansk bøf
dm semifinale ret.....næsten som den skulle se ud :P
suppefyld
forret uden fisk:
Gråsten poussin bryst, souffle af lår med kalvebacon og timian, selleripakke med nødder
fiske hovederet
menuens hovedret: braiseret kalvebryst, kalve filet, ølglaserede løg med krydderier, syltede svampe, kartoffel roulade, løg chips, porre olie, ristet løg pulver, senneps/estragon sauce samt svamper bearnaise a part
Ingen kommentarer:
Send en kommentar